O projektu

Naziv projekta

Ponge on-line

Korisnik projekta

Ponge d.o.o., Vukovarska cesta 66, 31000 Osijek

Poziv

Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu operativnog programa Konkurentnost i kohezija putem poziva "WWW vaučeri za mala i srednja poduzeća", KK.03.2.1.17. MIS kod vaučera KK.03.2.1.17.0488, serijski broj vaučera P19_WWW_2018_0425.

Kratak opis projekta

Projekt obuhvaća izradu prodajno-prezentacijske internetske stranice tvrtke Ponge na domeni   www.drveneigracke.com/www.pongetoys.com
S ciljem uspješne online prezentaciju i poboljšane web prisutnosti tvrtke izrađena

je internetska stranica koja počiva na posljednjim standardima struke, poštuje najbolje prakse u industriji te je dovoljno atraktivna i informativna kako bi privukla potencijalne kupce u svim prodajnim fazama.

Uz to kroz proces optimizacije pospješen je njezin plasman na definirane pojmove na tražilicama. Tako je tvrtka u mogućnosti efikasnog koristiti on-line marketinškog alat koji će neprekidno, u sinergiji s ostalim aktivnostima, aktivno raditi na promidžbi i prodaju proizvoda i jačanju tržišne pozicije tvrtke.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta

Provedbom projektnih aktivnosti koje će rezultirati izradom nove internetske stranice, tvrtka Ponge će zahvaljujući kvalitetnom pojavljivanju na internetu značajno ojačati svoju tržišnu poziciju jer će se uz taj „samostalni“ prezentacijsko-prodajno-informativni kanal na tržištu predstaviti kao ozbiljan pružatelj usluge i ozbiljan partner svojim potencijalnim klijentima i na taj način postaviti temelj za konkurentnije poslovanje.

Ukupna vrijednost projeka

63.100,00 kuna

EU sufinanciranje projekta

50.473,69 kuna (79,9%)

Razdoblje provedbe projekta

02.listopada 2019. - 02.ožujka 2020. godine

Kontakt osoba za više informacija

Damir Samardžić, Voditelj projekta
+385 91 1192 491
info@ponge.hr

 

Left Nastavite s kupovinom
Vaša narudžba

U vašoj košarici nema proizvoda

Hrvatski
HR-HR