Ići Mići proizvodi

Jedan od naših novih proizvoda koji nisu napravljeni od drveta nego je pravljen s puno ljubavi i pažnje. Proces počinje biranjem kvalitetnih materijala i slikanjem lica, nastavlja se rezanjem mnogobrojnih komada tkanine i filca, šivanjem, punjenjem  i na kraju dovršava ručnim zatvaranjem i šivanjem ukrasa s posebnom pažnjom posvećenom i najmanjim detaljima.

Kao rezultat, dobivate jedinstvenu i neponovljivu, unikatnu lutkicu sigurnu i za vaše najmanje.

 

 

Lavić, Jednorog i Belerina

Svaki Lavić, Jednorog ili Balerina napravljen je s puno ljubavi i pažnje, procesom koji počinje biranjem kvalitetnih materijala i slikanjem lica, nastavlja se rezanjem mnogobrojnih komada tkanine i filca, šivanjem, punjenjem i na kraju dovršava ručnim zatvaranjem i šivanjem ukrasa a kao rezultat dobivate jedinstvenog Lavića, Jednoroga i Balerinu sigurnih za vaše najmanje.

Lavić - tijelo je izrađeno od pamuka a punjenje je antialergijski poliester. Lice je ručno bojano a detalji na Laviću su od vunenog filca.

 

 

Balerina - tijelo je izrađeno od pamuka a punjenje je antialergijski poliester. Detalji su od 40% vunenog filca, lice je ručno bojano a suknjica od tila se može skidati.

 

 

Left Nastavite s kupovinom
Vaša narudžba

U vašoj košarici nema proizvoda

Hrvatski
HR-HR