Woods proizvodi

Sve drvene igračke Wood's koje predstavljamo na našoj web stranici nastale su u sklopu obiteljskog obrta za obradu drveta.

Riječ je o stopostotnom hrvatskom proizvodu za čiju je izradu korišten najbolji repromaterijal iz Hrvatske, a stopostotna ručna obrada napravljena je na prostoru grada Slunja.

Inspirirane nekadašnjim igračkama i prirodnim materijalima, naše su igračke kvalitetne, stvorene da budu siguran i prirodan prijatelj vašem djetetu. Mogućnost personalizacije igračkama daje dodatnu vrijednost pretvarajući je u savršen poklon za svaku prigodu.

 

 

Ovca Ira

Izrađena je od kvalitetnog drveta, u potpunosti obrađena ručno. Simpatična Ovca Ira, baš poput prave ovce, uvijek nosi osmijeh na svom drvenom licu. Upravo zbog toga ovce u životinjskom svijetu simboliziraju dobrotu.

Ovca Ira dolazi u odvojenim komadima, a onda dijete uz vašu pomoć ili samostalno spaja pojedine dijelove uz pomoć vezice dok ne dobije prepoznatljivu cjelinu. Postupak spajanja može se ponavljati dokle god ga dijete u potpunosti ne savlada ili dokle kod djeteta postoji potreba za usavršavanjem i učenjem.

Čak i kad je dijete preraste, Ovca Ira će ostati savršena uspomena ili pak igračka za budući naraštaj.

 

 

Kamiončić Brm-Brm

Također je izrađen od kvalitetnog drveta i u potpunosti obrađen ručno. Poznato je da su nekoć igračke bile maštovitije, kvalitetnije i dugotrajnije, a Kamiončić Brm-Brm je osmišljen i izrađen da bude upravo takav.

Kamiončić Brm-Brm je igračka koja potiče djetetovu maštu. Napravljen isključivo od prirodnih materijala, simpatičan kamiončić ostat će trajna uspomena na najljepši i najbezbrižniji dio života.

 

 

Konj Lovre

Ljubav i empatija prema životinjama stječu se kroz razvoj, a igračke su najbolji način da se dijete upozna s fascinantnim životinjskim svijetom.

Simpatični Lovre sa svojom grivom i pokretnim repom bit će prvi korak k prijateljstvu koje spaja svako dijete i životinje. A tko zna, ako dijete jednog dana i zajaše pravog konja, sigurno će se uvijek sjećati da je prvi konj u njegovu mladom životu bio jedan slatki mali Lovre.

Poput ostalih Wood's igračka i Lovre je izrađen isključivo od prirodnih materijala te je u potpunosti obrađen ručno.

Left Nastavite s kupovinom
Vaša narudžba

U vašoj košarici nema proizvoda

Hrvatski
HR-HR