LEGGYBUDDY brend

Leggybuddy predstavlja dječji brend koji kombinira suvremeni dizajn s tradicionalnim zanatskim tehnikama. Iz tog spoja nastale su ručno rađene lutke, a sama kolekcija se proširuje i na druge proizvode za bebe i djecu.

Svaki proizvod dizajniran je pažljivo kako bi zabavan za svako dijete ali i da bi služio kao moderan dodatak u svakom domu. Leggybuddy proizvode u isto vrijeme zbog svog šarma i dizajne vole i djeca i odrasli.

 

Njihova priča

Ekipa iz Leggybuddy kroz svoje igračke stvaraju emotivnu vezu s našim djetinjstvom i našim nekadašnjim igračkama. Stvaraju proizvode s dušom koji su napravljeni da traju i njeguju sjećanje na rano djetinjstvo kod svih nas.

Želja im u ovom svijetu masovne potrošnje i digitalizacije stvarati održive proizvode koji će se isticati samom izradom i trajnom kvalitetom. Svaki proizvod nastao je s istom pažnjom kao da je napravljen za njihovu djecu.

 

 

Profesionalni dizajn

Proizvode Leggybuddy dizajnirala je dizajnerica Suzana Pezo Sommerfeld u svom studiju u Zürichu. Kaže da su proizvodi Leggybuddy elegantni i moderni, ali da uvijek imaju nešto zanimljivo, smiješno, nešto što dirne srce.

Zdravlje i sigurnost

Kod dječjih igračaka zdravlje i sigurnost dolaze na prvo mjesto. Svaka Leggybuddy igračka proizvedena je u skladu s odgovarajućim smjernicama. U izradi se koriste prirodni materijali kao što je pamuk i prirodno drvo.

 

 

Leggybudddy na Pongetoys shopu

Upravo smo u završnoj fazi dogovora i uskoro možete očekivati proizvode Leggybuddy na našem novom Web-shopu pongetoys.com.

 

Left Nastavite s kupovinom
Vaša narudžba

U vašoj košarici nema proizvoda

Hrvatski
HR-HR