Ustanova Suvenir Arbor

U potrazi za proizvođačem i dobavljačem naših kockica zaustavili smo se upravo u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji u Siraču. Ovdje je smještena Ustanova Suvenir Arbor koja proizvodi sve što se može napraviti od drveta.

 

 

Zapošljavanje osoba s invalliditetom

Posebno nas je privukla činjenica da u ustanovi kontinuirano rade na rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom.

Smatramo da je osim ekološke, didaktičke i estetske strane prilikom proizvodnje vrlo bitna i socijalna osjetljivost tako da su sve naše kockice (do tiska) proizvedene u tvornici Suvenir Arbor.

 

Ručni rad

Sve naše kockice nakon rezanja se ručno bruse i obrađuju u tvornici, a izrađene su od drveta iz šuma s kojima se gospodari prema strogim ekološkim, socijalnim i ekonomskim standardima.

 

 

Drvo iz obnovljivih izvora

Kroz zadnjih nekoliko godina Suvenir Arbor se specijalizirao za izradu dječje opreme za koju posjeduju sve potrebne certifikate.

Bitno je naglasiti da posjeduju i FSC certifikat koji dokazuje da je drvo koje se koristi u proizvodnji isključivo iz obnovljivih izvora.

To je još jedan segment koji nas je privukao prema Suvenir Arbor tvornici jer želimo da Pongetoys igračke sigurne i ekološki prihvatljive za djecu.

 

Left Nastavite s kupovinom
Vaša narudžba

U vašoj košarici nema proizvoda

Hrvatski
HR-HR