Prva hrvatska drvena slovarica

2015. godine zajedno sa Croatian Design Superstore predstavili smo našu Slovaricu u Zagrebu. Kako je sve izgledalo možete pročitati u nastavku.

 

Tekst je preuzet sa stranice journal.hr http://www.journal.hr/mama/prva-hrvatska-drvena-slovarica/

 

Igraonica za djecu

Croatian Design Superstore i Pongetoys ove subote 05. prosinca u Martićevoj 4 s početkom u 11h pozivaju na igraonicu gdje će djeca moći igrati se s originalnom i inovativnom igračkom za djecu – prvom hrvatskom drvenom slovaricom.

 

 

Igračka za djecu od 3 do 7 godina

Hrvatska Slovarica u potpunosti je hrvatski proizvod osmišljen, dizajniran i proizveden od strane domaćih stručnjaka. Didaktička i edukativna igračka namijenjena je djeci od 3 do 7 godina i idealna je za učenje slova, prepoznavanje boja, slaganje riječi i jednostavnih rečenica.

Ručno rađene kockice

Pažljivo oblikovane, ručno obrađene, obojane eko bojama i također s ručno izrađenom ambalažom, Ponge kockice predstavljaju jedinstvenu igračku na europskom tržištu. U kompletu se nalazi 20 kockica na kojima je otisnuto 120 slovnih znakova hrvatske abecede.

 

 

Socijalna osjetljivost

U stvaranju ovih inovativnih igračaka sudjelovali su djelatnici ustanove koja zapošljava osobe s invaliditetom, tako da se kupnjom ovih proizvoda takve osobe podržavaju u njihovom nastojanju da se ne razlikuju od drugih ljudi u pravima i mogućnostima.

 

Predstava

Predstavljanje i druženje bit će upotpunjeno predstavom u slavlje Sv. Nikole – ulomak iz predstave ‘Družba djeda Abeceda’ izvest će glumci Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku, Lidija Kraljić Zavišić i Edi Ćelić. Više o igraonici, predstavi i ovoj odličnoj igrački možete saznati na croatiandesignsuperstore.com.

 

Left Nastavite s kupovinom
Vaša narudžba

U vašoj košarici nema proizvoda

Hrvatski
HR-HR